fbpx
ENVÍOS A TODO EL PAÍS ✈ | Compra en línea y retira en la tienda

Ik vond het al zo vreemd dat een nvidia kaart niet werkt onder linux.Onder linux werkt een nvidia kaart het beste. De driver updates download ik natuurlijk vanaf Nvidia.com en niet als update via Windows 10, want die loopt vaak achter. Het resultaat was deze driver die begin deze maand uitgebracht was. Gisteren kreeg ik op me laptop wel een windows update, misschien dat die er mee te maken heeft. De website PCGamer heeft verschillende games getest voor en na de Nvidia driver update. Op The Division na hadden de overige vier games minimaal negen procent winst aan frames per seconde. De games zijn op eenzelfde rig getest, hieronder een overzicht.

where to update nvidia drivers

In plaats van 1 pariteit blok, hanteert het 2 pariteit blokken waardoor data nog steeds achterhaalbaar is als zelfs 2 drives falen. In tegenstelling tot RAID 3 en RAID 4, wordt RAID 5 wel veel gebruikt. Als èèn van de drives kapot gaat, dan kan de data van de kapotte drive berekend worden op basis van de data op de andere drives. RAID in een computer, waarbij de RAID Array voor het opstarten gebruikt wordt, wil weer je liever met een zo hoog mogelijke snelheid zien.

Dit is de standaard instelling voor Fedora installaties. Het /etc/services bestand geeft een lijst van poort nummers en namen die geregistreert zijn bij de Internet Assigned Names Authority . Om toegang te krijgen tot de diensten die in de lijst op het scherm staam, klik in het check venster naast die naam van de dienst.

Smart Value Poweredge T140 My First Server

De wifi-verbinding bleek niet goed te werken in Windows. Welke computer zou beter zijn voor +/- Euro 100 meer? Of je vriendin laten bellen naar onze helpdesk. Kan ook een idee zijn voor als jullie er niet meer uitkomen en hulp nodig hebben of gewoon een vraag willen stellen overde computer, kan natuurlijk ook. Vandaag heb ik geprobeert om Windows 8.1 te downloaden via de Store en die liep volgens mij wel goed. Maar toen ik de PC weer opstartte was mijn muisaanwijzer verdwenen en nu is de PC practisch gezien onbruikbaar.

Vpn Software

Die bevat op dit ogenblijk één grote, niet-toegewezen ruimte. Ga naar de map ‘Downloads, zoek het bestand op en sleep bijv.

Ik begrijp namelijk niet helemaal wat je bedoelt. Het is een bekend probleem bij HP, daarom wist ik op voorhand ook al dat het een HP laptop betreft. Er zijn wel een aantal mensen in geslaagd, ik zou je dan ook willen adviseren om op het forum van HP rond te kijken daar vind je vast meer over je probleem. Ik wil graag zoals ik al aangaf er alles aan doen om je te helpen. Ik stel dan ook voor om je telefonisch te benaderen. Dan kunnen we overleggen wat er aan kunnen doen.

Als je voldoende tijd en een snelle Internet verbinding hebt, en je wilt in staat zijn om een bredere keus van software te hebben, haal dan de volledige DVD versie op. Beide media types zijn opstartbaar, en bevatten een installatie programma maar ook een mode om hestel werkzaamheden op je Fedora systeem te verrichten in een noodgeval. Je kunt de DVD direkt van de spiegel ophalen, of BitTorrent gebruiken. Meeste gebruikers zullen kiezen voor, of de Live image, of de volledige set van installeerbare software op DVD. De minimale boot CD image is geschikt voor gebruikers met een snelle Internet Firewire-stuurprogramma’s en ondersteuning verbinding en die Fedora op slechts een computer willen installeren. Bron code schijven worden niet gebruikt om Fedora te installeren, maar zijn nodig voor ervaren gebruikers en software ontwikkelaars. Selecteer de externe harde schijf waar je de bestanden op wilt slaan en start de back-up.

0
    0
    Tu carrito
    Tu carrito está vacíoVolver a la tienda